Κλινικη δερματολογια - αφριδισιολογια

Θεραπείες αντιγήρανσης

Ανακαλύψτε τις θεραπείες αντιγήρανσης!

Η βάση κάθε θεραπείας αντιγήρανσης είναι ένα καθαρό δέρμα, απαλλαγμένο από νεκρά κύτταρα και σμήγμα! Η δερμοαπόξεση εξασφαλίζει τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος και η θεραπεία ολοκληρώνεται με μία μάσκα ή ένα peeling ανάλογα τις ανάγκες του κάθε δέρματος.

 

Η βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση  του δέρματος επιτυγχάνεται μόνο με μεσοθεραπεία που επιτρέπει την μεταφορά των θρεπτικών συστατικών στις βαθύτερες στοιβάδες, εκεί ακριβώς που χρειάζεται περισσότερο. Η επιλογή της κατάλληλης μεσοθεραπείας (βιοπεπτίδια, booster, PRP) γίνεται με βάση την ηλικία, της ανάγκες της επιδερμίδας και το επιθυμητό αποτέλεσμα και γι αυτό πάντα εξατομικεύεται.

 

Είτε για  διόρθωση των βαθιών σημαδιών του χρόνου είτε για αλλαγή του οβάλ του προσώπου και των χαρακτηριστικών του, το υαλουρονικό έχει κερδίσει δίκαια μία θέση υψηλά στις θεραπείες αντιγήρανσης. Οι διαφορετικές πυκνότητες και η μεγάλη διάρκεια παραμονής του κάτω από το δέρμα επιτρέπουν παρεμβάσεις σε κάθε σημείο του προσώπου η έκταση των οποίων καθορίζεται πάντα σε συνεργασία με τον ασθενή και το επιθυμητό για αυτόν αποτέλεσμα.

 

Με στόχο την χαλάρωση, όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και οπουδήποτε στο σώμα, οι διάφοροι τύποι νημάτων έρχονται να διορθώσουν, να ανορθώσουν και να συσφίξουν το δέρμα. Με εξαιρετικά αποτελέσματα όπου χρησιμοποιούνται, είναι 100% απορροφήσιμα και ασφαλή!

θεραπείες αντιγήρανσης