Αισθητικη δερματολογια

Μη ενέσιμη βιοανάπλαση προσώπου

ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΒΙΟΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η βιοανάπλαση ή βιοαναζωογόνηση είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος αντιγήρανσης και ανάπλασης κυρίως του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, αλλά και του σώματος. Το προϊόν ιατρικής αισθητικής PRX-T33 είναι Medical Device και συνδυάζει 33%TCA, Υπεροξείδιο του υδρογόνου και κοχικό οξύ. Παρέχει όλα τα οφέλη ενός TCA peeling χωρίς την ανεπιθύμητη απολέπιση. Έχει θεαματικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της φωτογήρανσης, στη μείωση των ρυτίδων και λεπτών γραμμών του προσώπου, καθώς και στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης και της θαμπής όψης της επιδερμίδας.

 

Δρα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος προκαλώντας έντονη διέγερση και ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου με  αποτέλεσμα την άμεση ενυδάτωση, σφριγηλότητα και σύσφιξη της επιδερμίδας.

Μη ενέσιμη βιοανάπλαση προσώπου

Βασικές ενδείξεις:

  • Αντιμετώπιση φωτογήρανσης
  • μείωση των ρυτίδων και λεπτών γραμμών του προσώπου και λαιμού
  • βιοανάπλαση προσώπου-σώματος
  • τόνωση χαλαρού δέρματος
  • ανοσοενισχυτικό στη θεραπεία δερματικής υπερμελάγχρωσης
  • αντιμετώπιση ατροφικών ουλών-ραγάδων

 

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος, σε όλες τις ηλικίες, ενώ είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες. Μπορεί να πραγματοποιηθεί και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εφαρμογή

Η εφαρμογή του προϊόντος γίνεται με ειδικό τρόπο, δεν είναι δυσάρεστη για τον ασθενή και δεν προκαλεί πόνο. Πρόκειται για μια μη ενέσιμη θεραπεία επομένως δεν υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης μελανιάς ή οιδήματος. Αυτό σημαίνει ότι μετά την εφαρμογή του μπορεί ο ασθενής να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητές του. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη μέρα.

Αριθμός συνεδριών

Το PRX-T33 προτείνεται σαν ολοκληρωμένη θεραπεία 5 συνεδριών ανά 10-15 ημέρες. Μπορεί να γίνει όμως και σα μεμονωμένη θεραπεία. Το δέρμα συνεχίζει σταδιακά να βελτιώνεται έως και 6 μήνες μετά.

Συνδυασμός με άλλες θεραπείες

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως μονοθεραπεία είτε σε συνδυασμό με τις συνήθεις κοσμητικές θεραπείες όπως μεσοθεραπεία, νευροτοξίνη, fillers, νήματα  για να ενισχύσει το αποτέλεσμά τους.