Αισθητικη δερματολογια

Skin Boosters

SKIN BOOSTERS

Πρόκειται για την ενδιάμεση κατηγορία ενέσιμων υλικών μεταξύ των fillers και των διαλυμάτων μεσοθεραπείας. Είναι  μία νέα εκδοχή υαλουρονικού οξέος η οποία εκτός από βαθιά ενυδάτωση διεγείρει τους ινοβλάστες προκειμένου να παράγουν νέο κολλαγόνο. Τα νέα αυτά υλικά περιέχουν ενισχυμένους αντιοξειδωτικούς παράγοντες και υψηλή περιεκτικότητα σε υαλουρονικό οξύ.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Η εφαρμογή είναι απλή και σύντομη αφού τα  skin boosters εφαρμόζονται όπως η κλασική μεσοθεραπεία. Η βελόνα που χρησιμοποιείται είναι πολύ λεπτή ενώ το ίδιο το υλικό περιέχει λιδοκαίνη προκειμένου η διαδικασία της έγχυσης  να είναι ανώδυνη. Τις πρώτες ώρες μετά την εφαρμογή μπορεί να υπάρχει κάποια ερυθρότητα ή ερεθισμός στην περιοχή. Τις επόμενες μέρες τα αποτελέσματα είναι ορατά : το δέρμα είναι απόλυτα ενυδατωμένο, πιο σφριγηλό και λαμπερό , ενώ οι λεπτές ρυτίδες  εξαφανίζονται.

Skin Boosters

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  • βελτίωση της υφής και της ελαστικότητας του δέρματος
  • βαθιά ενυδάτωση
  • φυσική λάμψη
  • γέμισμα λεπτών ρυτίδων κυρίως γύρω από τα μάτια, το στόμα,
  • σύσφιξη και βελτίωση υφής δέρματος στο λαιμό, στο ντεκολτέ και στα χέρια

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Το αποτέλεσμα των skin boosters διαρκεί περισσότερο σε σχέση με τις μεσοθεραπείες και απαιτούνται λιγότερες συνεδρίες. Συνήθως εφαρμόζονται 3 συνεδρίες, μία κάθε  μήνα. Συνιστάται η συντήρηση του αποτελέσματος με μια συνεδρία ανά 6-9 μήνες.

ΓΕΝΙΚΑ

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος

Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες, σε άνδρες και γυναίκες

Μπορεί να εφαρμοστεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

 

Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε σημεία δύσκολα όπως ο λαιμός, το ντεκολτέ και τα χέρια

 

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

Τα booster μπορεί να συνδυαστούν με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία αισθητικής προκειμένου να υπάρξει ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Μπορεί λοιπόν να συνδυαστούν με δερμοαπόξεση με διαμάντι, με υαλουρονικό οξύ, με νευροτοξίνη κτλ