Δρ. Δήμητρα Τασιούλα

Περνάμε τα όρια του δυνατού για τους ασθενείς μας.

Καλωσήρθατε στην Κλινική μας

Οι ασθενείς μας είναι η προτεραιότητά μας! Προσφέρουμε ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με ανθρώπινο ενδιαφέρον προς τον ασθενή.

Η κ. Δήμητρα Τασιούλα αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006. Υπηρέτησε ως Αγροτική Ιατρός στο Π.Ι. Μοσχοχωρίου του Κ.Υ. Στυλίδας και στη συνέχεια ειδικεύτηκε στην Παθολογία στην Μικτή Παθολογική Κλινική του Ψ.Ν.Α. Δαφνίου για 2 χρόνια.

Κατά την διάρκεια της αναμονής της για την έναρξη της ιατρικής ειδικότητας της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας εργάστηκε ως ιατρός σε μεγάλο δερματολογικό ιατρείο της Αθήνας για διάστημα 5 ετών. Κατά το διάστημα αυτό εξοικειώθηκε με την επεμβατική δερματολογία και την κοσμητική ιατρική, εκτελώντας το σύνολο των ενέσιμων θεραπειών και επεμβάσεων υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή Ιατρού, αποκτώντας σημαντική εμπειρία.

Συγχρόνως, εκπαιδεύτηκε στη χρήση Laser μηχανημάτων μέσα από σεμινάρια και workshops και απέκτησε άριστη γνώση χειρισμού συστημάτων Laser Alexandrite, Fractional laser, ND-YAG,RF.

 

Ακολούθησε η επίσημη ειδίκευσή της στο Γ.Ν.Α Ευαγγελισμός στο Δερματολογικό – Αφροδισιολογικό Τμήμα, αντιμετωπίζοντας όλο το φάσμα της κλινικής Δερματολογίας, στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, ενώ παράλληλα εξειδικεύτηκε στην Δερματοχειρουργική και στη λήψη βιοψιών δέρματος στο ίδιο τμήμα και στην Παιδοδερματολογία στο Νοσοκομείο Συγγρός. Επίσης, συμμετείχε σε ερευνητικά πρωτόκολλα και μελέτες που αφορούσαν τη ψωρίαση, παρακολουθώντας τους ασθενείς του αντίστοιχου ιατρείου.

Απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας και ακολούθως έγινε Επιστημονική Διευθύντρια Ιατρός στο κατάστημα του Πειραιά, αλυσίδας Δερματολογικών κέντρων, θέση την οποία κράτησε για 1 ½ χρόνο, οπότε και το 2020 ξεκίνησε την λειτουργία του πρώτου προσωπικού της ιατρείου.


Καθόλη την διάρκεια της επαγγελματικής της ενασχόλησης με την Δερματολογία, συμμετέχει σε πλήθος ελληνικών και διεθνών συνεδρίων, ως σύνεδρος αλλά και μέσω αναρτήσεων και ανακοινώσεων σπάνιων περιστατικών. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρίας Δερματοχειρουργικής και της Eυρωπαικής Ακαδημίας Δερματολογίας(European Academy of Dermatology and Venereology).

Είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών.

ιατρείο Τασιούλα

Σχετικά με το ιατρείο

Το ιατρείο στεγάζεται στον αριθμό 41 της οδού Ταξιαρχών, ελάχιστα βήματα από την Πλατεία Ελευθερίας και τον καινούριο σταθμό του μετρό Κορυδαλλός.

Στην επιλογή του συγκεκριμένου χώρου συνέβαλε η προσβασιμότητα που παρέχει ο νέος σταθμός καθώς και το γεγονός ότι ο χώρος των 130 τ.μ. επέτρεπε μέσα από κατάλληλες και στοχευμένες παρεμβάσεις την δημιουργία ενός άρτιου, εργονομικά και αισθητικά, ιατρείου.

 

Η μελέτη για την ανακατασκευή του χώρου ανατέθηκε στον ταλαντούχο Αρχιτέκτονα Μηχανικό Νάσο Δελή του αρχιτεκτονικού γραφείου Real Athenians. 

Από την πρώτη επαφή του Αρχιτέκτονα με τον χώρο κατέστησαν εμφανείς οι δυνατότητες διαμόρφωσης ενός σύγχρονου ιατρείου, που θα κάλυπτε πλήρως τις ανάγκες στέγασης του εξοπλισμού και φιλοξενίας των ασθενών και του προσωπικού και φυσικά την αισθητική προσέγγιση της ιατρού. Η ανακαίνιση διήρκησε συνολικά 3 μήνες, στη διάρκεια των οποίων εργάστηκαν συντονισμένα διαφορετικά συνεργεία, χρόνος που αξιοποιήθηκε παράλληλα για την επιλογή του ιατρικού εξοπλισμού.

 

Σε ότι αφορά τον εξοπλισμό του ιατρείου, η πολυετής εμπειρία της ιατρού στον χώρο της επεμβατικής δερματολογίας της επέτρεψε να επιλέξει μηχανήματα και υλικά από κορυφαίους προμηθευτές.

Κάτι τέτοιο κρίνεται απολύτως απαραίτητο προκειμένου να μπορεί η ίδια να εγγυηθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα. Όλος ο ιατρικός εξοπλισμός είναι πιστοποιημένος κατά CE, τα δε υλικά έχουν επιλεγεί μέσα από την δοκιμή τους στην καθ’ ημέρα κλινική πράξη και εγγυόνται την ασφάλεια, την βέλτιστη δυνατή διάρκεια και το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Το ιατρείο ξεκίνησε να δέχεται τους πρώτους ασθενείς του τέλος Νοεμβρίου, ενώ ο ιατρικός εξοπλισμός συνεχίζει να εμπλουτίζεται σταδιακά με ακόμα πιο εξειδικευμένα δερματολογικά εργαλεία μέχρι και σήμερα.

Χώρος του ιατρείου

Χώρος εξέτασης

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΤΑΜΕΙΑ