Αισθητικη δερματολογια

Υδροδερμοαπόξεση

ΥΔΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ

Η υδροδερμοαπόξεση αποτελεί μια προηγμένη μη επεμβατική θεραπεία του δέρματος που αποσκοπεί στην ανανέωση και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Είναι μια θεραπεία που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των επαγγελματιών της δερματολογίας όσο και των ατόμων που επιθυμούν να βελτιώσουν την υγεία και την εμφάνιση του δέρματός τους.

Κατά τη διάρκεια της υδροδερμοαπόξεσης, εφαρμόζονται εξειδικευμένες τεχνικές και προϊόντα που βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, την αφαίρεση των ρύπων και τη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. Με αυτόν τον τρόπο, προάγεται η εμφάνιση φρέσκου, ανανεωμένου και φωτεινού δέρματος, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η βαθιά ενυδάτωση και η ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος.

ydrodermoapoksesi

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η διαδικασία της δερμοαπόξεσης περιλαμβάνει πολλαπλά στάδια και εφαρμόζεται με εξειδικευμένα προϊόντα και τεχνικές. Ακολούθως αναλύονται τα βήματα της δερμοαπόξεσης:

✓ Καθαρισμός και απολέπιση: Η θεραπεία ξεκινά με τον καθαρισμό του προσώπου για την αφαίρεση του μακιγιάζ, του σμήγματος και των ρύπων. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται μια επιφανειακή απολέπιση της επιδερμίδας για την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων και την προετοιμασία του δέρματος για τα επόμενα στάδια.

 

✓ Peeling: Στη συνέχεια, προαιρετικά και αναλόγως τον τύπο δέρματος, εφαρμόζονται ειδικά σχεδιασμένα peeling στην επιδερμίδα. Συνήθως χρησιμοποιείται μίγμα γλυκολικού και σαλικυλικού οξέος, τα οποία στοχεύουν στην εξομάλυνση και τη λεύκανση της επιδερμίδας.

✓ Εξαγωγή σμήγματος: Στο τρίτο στάδιο πραγματοποιείται η εξαγωγή του σμήγματος από τους πόρους του δέρματος. Χρησιμοποιούνται ειδικές κεφαλές που ταυτόχρονα εκτοξεύουν νερό και πραγματοποιούν αναρρόφηση, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται βαθύς καθαρισμός χωρίς τραυματισμό της επιδερμίδας ή έντονο ερεθισμό, με ταυτόχρονη βαθιά ενυδάτωση.

 

✓ Sonophoresis/Ενυδάτωση και αντιοξειδωτική θεραπεία: Το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας περιλαμβάνει την τεχνολογία sonophoresis που χρησιμοποιεί υπερήχους για να βοηθήσει στην ενσωμάτωση βιταμινών και θρεπτικών συστατικών στο δέρμα. Η σύσταση του κοκτέιλ προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς και μπορεί να περιλαμβάνει υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες για ενυδάτωση, πεπτίδια με αντιγηραντικές δράσεις και άλλα ενεργά συστατικά.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Η δερμοαπόξεση απευθύνεται σε όλους, άντρες και γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας και τύπου δέρματος. Μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως ακμή, φωτογήρανση, ροδόχρου νόσο, αλλά και σε άτομα που επιθυμούν ένα καθαρό, υγιές και λαμπερό δέρμα. Επιπλέον, μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και σε πολύ νεαρά άτομα, εάν η δερματολόγος κρίνει ότι είναι κατάλληλη για τις ανάγκες του δέρματός τους.

 

Δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

ΟΦΕΛΗ

Η δερμοαπόξεση προσφέρει πολλά οφέλη στην επιδερμίδα και την εμφάνιση του δέρματος. Αναλυτικά, η δερμοαπόξεση επιτυγχάνει:

✓ Απολέπιση: Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, ανανεώνοντας την επιδερμίδα.

 

 Βαθιά Ενυδάτωση: Η υδροδερμοαπόξεση ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος, βοηθώντας στην διατήρηση της φυσιολογικής υγρασίας και την αποκατάσταση της φυσικής λάμψης.

 

✓ Αύξηση Ελαστικότητας: Βοηθά στην αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος, μειώνοντας την εμφάνιση ρυτίδων και γραμμών.

 

 Βελτίωση Χρώματος: Βοηθά στην αποκατάσταση του ομοιόμορφου τόνου του δέρματος.

✓ Αντιμετώπιση Ρυτίδων: Είναι αποτελεσματική στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων, ιδίως στην περιοχή των ματιών.

 

✓ Βελτίωση Ατελειών: Βοηθά στη διόρθωση ατελειών της επιδερμίδας, όπως σπυράκια, μαύρα στίγματα, σημάδια και ατροφικές κηλίδες.

 

✓ Μείωση διευρυμένων πόρων με αποτέλεσμα πιο ομοιόμορφη υφή του δέρματος.

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΥΔΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗΣ HYDRO QUEEN

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα υδροδερμοαπόξεσης Hydro Queen.

 

Το Μηχάνημα Υδροδερμοαπόξεσης Hydro Queen αποτελεί μια σύγχρονη πλατφόρμα που χρησιμοποιείται ευρέως στη διαδικασία της δερμοαπόξεσης. Πρόκειται για μια προηγμένη και αποτελεσματική συσκευή που παρέχει πολλαπλά οφέλη στο δέρμα, χάρη στις ενσωματωμένες τεχνολογίες και τις εξειδικευμένες λειτουργίες της. Η αποτελεσματικότητά του σε συνδυασμό με τα πρωτόκολλα καθαρισμού, περιποίησης του δέρματος, αλλά και αντιγήρανσης που εφαρμόζονται, προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα στη διατήρηση ενός υγιούς και λαμπερού δέρματος.

υδροδερμοαπόξεση Hydro Queen