Αισθητικη δερματολογια

Cavitation / RF/ Vacuum – 3 max plus

Cavitation / RF/ Vacuum – 3 max plus

Το 3-ΜΑΧPLUS, η μοναδική πλατφόρμα που ενσωματώνει και τις 3 τεχνολογίες αιχμής Cavitation/ Multipolar RF/ Vacuum RF, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και μόνιμη, μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής, δίνοντας λύση σε οποιαδήποτε αισθητική επιδιόρθωση προσώπου, λαιμού και σώματος.

 

Cavitation – Υπερηχητικός λιποδιαλύτης

 

Το Cavitation είναι η τεχνολογία εστιασμένων υπερήχων συγκεκριμένης συχνότητας που δρουν στο μεσοκυττάριο χώρο του λιπώδους ιστού, δημιουργώντας μικρές κοιλότητες (φυσαλίδες-cavities), γεγονός που οδηγεί στην οριστική και μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων ( λιποδιάσπαση ) και στη ρευστοποίηση του λίπους που περιέχεται σε αυτά (λιπόλυση).

 

Το 3-MAXPLUS Cavitation, εκπέμποντας σε μια συγκεκριμένη συχνότητα, είναι αποδεδειγμένα η μόνη μη επεμβατική τεχνική για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, για την καταστροφή λιποκυττάρων σε οποιαδήποτε περιοχή με περιττό λίπος και για λιπογλυπτική σώματος, με τόσο άμεσα και ορατά αποτελέσματα από την 1η συνεδρία.

Cavitation / RF/ Vacuum – 3 max plus

Multipolar RF – Η πολυεπίπεδη σύσφιξη

Η πρωτοποριακή πλατφόρμα 3-MAXPLUS διαθέτει τρεις πολυ-πολικές κεφαλές RF υψηλής ισχύος, διαφορετικού μεγέθους, και διαφορετικού βάθους διείσδυσης, οι οποίες θερμαίνουν το δέρμα σε πολλά επίπεδα, στα θερμο-θεραπευτικά όρια και προκαλούν έντονη ανάπλαση κολλαγόνου και ελαστίνης. Χαρακτηριστικό επίσης είναι, πως όταν δρουν σε βαθύτερα στρώματα αυξάνουν και τον μεταβολισμό των λιποκυττάρων. Οι πανίσχυρες RF κεφαλές του 3-ΜΑΧPLUS εντυπωσιάζουν με το αποτέλεσμα που δίνουν στην σύσφιξη, την μείωση όγκου και την βελτίωση της υφής του δέρματος.

Vacuum RF – Η ολοκληρωτική αποσυμφόρηση

Το 3-MAXPLUS παρουσιάζει το πλέον αποτελεσματικό μηχανικό λεμφικό μασάζ κυτταρίτιδας, με ταυτόχρονη πολυεπίπεδη σύσφιξη, που λειτουργεί πραγματικά βαθιά στους ιστούς και αναζωογονεί  τα κύτταρα του δέρματος. Η ισχυρή ρυθμική αναρρόφηση που διαθέτει, ρυθμιζόμενη με το άγγιγμα ενός κουμπιού, αυξάνει το ρυθμό της λεμφικής κυκλοφορίας μειώνοντας τις κατακρατήσεις υγρών στην περιφέρεια, καθώς το 10% των εξωκυττάριων υγρών του σώματος στην περιφέρεια παροχετεύεται μέσω της λεμφικής οδού.